Pure Aloë Vera crème gecombineerd met speciale voedingsstoffen dringen effectief door in de lagen van uw huid en versnellen het proces van cel vernieuwing. De crème is geurloos, trekt zeer snel in en bevat geen conserveringsmiddelen.
Deze verzorgende voetencrème is uitermate geschikt voor de behandeling van ruwe, droge of pijnlijke voeten. Het draagt mede bij aan de behandeling tegen eelt.Uw voeten gaan er prachtig uitzien en voelen weer heerlijk aan.

 

Urea is een stof die zich natuurlijk op de bovenste lagen van de huid bevindt, geproduceerd door het lichaam doordat de huid eiwitten afbreekt. Aanvullende Urea dat aangebracht wordt via voetcrème verhoogt de hydratie door het aantrekken en binden van water in de bovenste lagen van de huid. Kortom, Urea is een natuurlijke en een zeer effectieve moisturizer voor extreem droge voeten.
Puur Vera herstellende voetcrème met 10% Urea en Aloë Vera biedt optimale hydratatie. Puur Vera Ureum Voetcrème heeft een aangename geur en wordt gemakkelijk geabsorbeerd. De high-performance 10% Urea formule verzacht onmiddellijk de huid en verhoogt de water opnemende capaciteit, waardoor de droge huid verminderd wordt en zorgt voor mooie, gladde voeten. Ook geschikt voor mensen met eczeem klachten en psoriasis klachten.

 

50ml

Voetvijl

€ 1,75

Voetvijl

€ 1,75

Deze ovalen voetvijl verwijdert het eelt van de voeten op een gemakkelijke en vriendelijke manier. Door te vijlen verdwijnt het eelt laag voor laag.