Gelée royale wordt geproduceerd door de werkbijen en dient als voeding voor de bijenkoningin. Deze is rijk aan vetzuren, vitamines en mineralen. Aan gelée royal wordt ook toegeschreven dat de huidconditie word verbeterd zodat de huid een stralende en egale teint krijgt. Ampul openbreken met een tissue. ’s Avonds na de reiniging de inhoud over het gezicht, hals en decolleté verdelen en zachtjes in masseren. Ioniseerbaar.

Een vochtregulerend ampul voor de droge/vochtarme huid. Zij gaat rimpelvorming tegen en bevordert de celdeling. Ampul openbreken met een tissue. ’s Avonds na de reiniging de inhoud over het gezicht, hals en decolleté verdelen en zachtjes in masseren.

Deze vitaminerijke ampul zorgt voor een uitstekende vochtregulatie en werkt revitaliserend voor elk huidtype. Ampul openbreken met een tissue. ’s Avonds na de reiniging de inhoud over het gezicht, hals en decolleté verdelen en zachtjes in masseren.

De ampul op basis van Jojoba olie is verrijkt met Vitamine E. Vitamine E staat ervoor bekend de elasticiteit en de hydratatie van de huid te verbeteren.  Vitamine E beschermt de huid tegen negatieve invloeden van UV stralen en luchtvervuiling.

Bijzonder geschikt voor een zéér droge / vochtarme en rijpere huid. Ampul openbreken met een tissue. ’s Avonds na de reiniging de inhoud over het gezicht, hals en decolleté verdelen en zachtjes in masseren.