Verzending

 

We proberen de verzendkosten zo laag mogelijk te houden. De verzendkosten bedragen voor brievenbuspost € 4,00 en voor pakketpost €6,75 per order. Een bestelling boven de €75,00 verzenden we gratis.  Daarnaast is er ook nog een optie om de bestelling binnen Goes/Kloetinge gratis te laten bezorgen, of uw bestelling op een veilige manier af te halen bij Beautiful Skin. 

Alle pakketten worden verstuurd met pakketpost van Post.nl, en worden van maandag t/m zaterdag geleverd. Je ontvangt een track&trace mail van PostNL met daarin de actuele status van de bezorging. Je kunt ook kiezen om je pakket bij één van de 2600 service punten van Post.nl op te halen.

 

Verzending België: €9,95, gratis bij orders vanaf €120,00.
U ontvangt uw bestelling binnen 1 tot 3 dagen bij u thuis, let op in verband met Corona maatregelen kan dit afwijken. 

 

Voor bestellingen buiten Nederland dien je rekening te houden met enkele dagen tot een week. 

Belangrijke informatie omtrent leveringen naar België:  

Zorg ervoor dat de bestelling op dezelfde naam staat als uw naambordje. De postbeambte doet een naamcheck, wanneer de pakketnaam niet overeenkomt met het naambordje gaat de bestelling weer terug naar Nederland.

Retour

Binnen 14 dagen na ontvangst van je producten kun je deze retourneren. Beautiful Skin betaalt, mits er is voldaan is aan het bovenstaande, je complete aankoopbedrag terug van de geretourneerde producten binnen 14 dagen na reclamatie. Bij een gedeeltelijke retour van de order worden enkel de geretourneerde producten vergoed. Meld een retour altijd aan via info@beautifulskinbykim.nl en bewaar het afgiftebewijs van de retourzending. 

Betalen

Betalen gaat het makkelijkst met IDEAL binnen Nederland en BANCONTACT voor België.

Vooruit betalen

Je kunt ook bestellen en het bedrag overmaken. Vermeld daarbij svp altijd het referentienummer. De bestelling wordt na ontvangst van de betaling verzonden.